La llar, la millor medicina

La salut i l’hàbitat estan estretament relacionats, la nostra salut depèn també de les condicions del lloc on vivim i treballem. Tan les radiacions terrestres com la contaminació electromagnètica produïda al nostre entorn, així com els materials que ens envolten tenen una influència directa sobre el nostre organisme; i la geobiologia és la ciència que ho estudia. També s’anomena la medicina de l’hàbitat.

A l’hora d’escollir un lloc on viure, a part de la situació, el preu, etc, s’hauria de tenir en compte el lloc per tal d’evitar zones geopatògenes, una correcta instal·lació elèctrica, materials ecològics. En cas contrari, la “llar” pot esdevenir una font de problemes de salut important. El Dr. Hartmann, gran investigador pioner de la geobiologia sostenia la tesi que el 60-70% de les malalties tenen el seu origen en l’habitatge on s’habita.

Per tant, viure i treballar en un espai sa que permeti una correcta eliminació de toxines i reposició d’energia hauria de ser una prioritat per tots nosaltres.

Què puc fer a casa per estar millor…?

  • Detectar les línies Hartmann i Curry i evitar els creuaments en els llocs on t’hi estàs més estona al dia. Llit i taula de treball, sobretot.
  • Dormir amb el cap al nord, fa que el cos estigui en harmonia amb el camp magnètic terrestre i ajuda a la regeneració del cos.
  • Apagar el router del wifi a la nit.
  • Evitar tenir aparells endollats prop del cap durant la nit.
  • Estar envoltats de materials naturals per evitar la exposició prolongada a substàncies tòxiques dels materials d’origen sintètic.

Les ones electromagnètiques naturals o artificials afecten a la funció reparadora de la glàndula pineal. Pel fet d’estar en alerta de defensa contra aquestes ones, deixa de produir la “melatonina” que és l’encarregada de reparar les cèl·lules del nostre cos. Quan aquest fet es produeix diàriament durant un temps prolongat, fa que les nostres cèl·lules acabin emmalaltint i en alguns casos produint càncer.

Hi ha qui automàticament creu que aquests temes són bajanades i que és invenció de certes persones per beneficiar-se’n econòmicament. Però s’han fet estudis científics relacionant malalties amb fenòmens geològics com els comentats anteriorment.

Personalment fa relativament poc temps que he començat a prendre consciència al respecte. Però crec que és importantíssim tenir-ho en compte (sense obsessionar-se) per anar corregint diferents hàbits i reduir les exposicions per així millorar la nostra salut.

M’encantarà que comparteixis la teva opinió perquè m’interessa molt la teva resposta! Si vols que escrigui sobre algun altre tema que t’interessi, serà un plaer poder-ho fer. Si has trobat valuós aquest article, comparteix-lo al Facebook, Twitter i LinkedIn, perquè més gent el pugui disfrutar.

Mil gràcies!!