AOS

Som un estudi d’arquitectura a Barcelona que treballa per aconseguir espais i edificis responsables amb el medi ambient. Proposem la utilització de tècniques tradicionals i l’ús de materials naturals per potenciar la salut de les persones i reduir l’impacte mediambiental de la seva producció. Apostam per la TERRA i la FUSTA, a més de tots els productes derivats que puguin beneficiar la salut de les persones i la naturalesa.

QUI SOM?

Som un estudi d’arquitectura de Barcelona conscienciats amb el món i les persones.

La nostra filosofia

Què oferim?

Especialitzats en bioarquitectura, sostenibilitat i eficiència energètica, realitzem tot tipus de projectes aplicant tècniques de bioclimàtica i utilitzant materials naturals integrats en un disseny modern i orgànic.

El resultat que obtenim són edificis ecològics i espais arquitectònics amb un baix impacte al medi ambient i favorables per a la salut de les persones. Sempre alineats amb la filosofia de l’ecologia i la sostenibilitat, tenim experiència en tot tipus de construccions de les quals destaquem: cases ecològiques, reformes i rehabilitacions sostenibles, consultoria energètica, edificis educatius i residencials, oficines i naus industrials. Actuem en tot el territori nacional i gràcies a la parla de diferents idiomes estem capacitats per a col·laborar a nivell internacional amb altres professionals locals de qualsevol país o client de parla espanyola, anglesa, portuguesa o alemanya. Treballem per aconseguir espais i edificis el més responsables amb el medi ambient. Proposem la utilització de tècniques tradicionals i l’ús de materials naturals per a potenciar la salut de les persones i reduir l’impacte ambiental de la producció dels mateixos. Apostem fortament per tots els productes que són beneficiosos per a la salut de les persones i la natura. Els serveis que oferim són els següents:

  • Projectes d’obra nova
  • Projectes de reforma o rehabilitació
  • Projectes d’interiorisme
  • Direcció facultativa d’obres
  • Obres i reformes ecològiques
  • Llicències, cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, etc.
  • Assessorament i consultoria tècnica (sostenibilitat, eficiència energètica, materials naturals, etc.)
  • Disseny (mobiliari, imatge corporativa, etc.)

EQUIP

ALBERT CAMPS

Arquitecte – Soci

EDUARD MELÉ

Arquitecte – Soci

COL·LABORADORS

ARQUITECTURA

JOAN HERRERO

Arquitecte

CLÀUDIA CORTINA

Arquitecte

FERRAN GIRALT

Arquitecte

ABEBA

Estudi d’arquitectura

AA25

Estudi d’arquitectura

OAK

Estudi d’arquitectura

SAU

Estudi d’arquitectura

HARQUITECTES

Estudi d’arquitectura

INTERIORISME

MARIONA SOLER

Interiorisme

RENDERS

Pablo seral

Renders

ARQUITECTES TÈCNICS

JOAN COLL

Arquitecte tècnic

XAVIER CASTANYEDA

Arquitecte tècnic

MIQUEL ESCOBAR

Arquitecte tècnic

ESTRUCTURA

EDU SOLA

Estructura

JAUME VIZCARRO

Estructura

INSTAL·LACIONS

AA25

Instal·lacions

disSENY GRÀFIC/web

NUBIS MARKETING

Agència de Marketing

LLUÍS CAMPS

Dissenyador

CONSTRUCTORS

COECO

Constructors

ESPAI31

Constructors

FILOSOFIA

VIURE EN EQUILIBRI

Tota forma, color, textura i material té un efecte en l'ésser humà i en el medi ambient.

BIOARQUITECTURA ACCESIBLE

Ens esforcem amb entusiasme per posar les qualitats ecològiques de la bioarquitectura al servei de les persones.

CONNEXIÓ AMB LA NATURALESA

El nostre objectiu és apropar a les persones a la naturalesa a través de l'arquitectura.

AOS

Arquitectes conscienciats amb el món.

Ens trobem en una època de la història, en que sembla que els éssers humans haguem perdut la connexió amb els nostres orígens, amb la natura. L’economia i la fabricació industrialitzada dominen el dia a dia de l’activitat laboral i consum de les persones. En molts casos, l’afany per a obtenir beneficis econòmics fa que ens oblidem de si el que realitzem és el millor per a la nostra salut o per la de les persones o altres éssers vius del nostre entorn. Sense obviar la necessitat de controlar els costos econòmics d’un projecte, obra o intervenció arquitectònica, el nostre objectiu com a professionals és apropar la natura a les persones a través de l’arquitectura. Les persones ens passem més d’un 80% de les nostres vides dins d’edificis i més d’un 95% en entorns envoltats per elements creats per l’ésser humà. Els espais, edificis i elements que dissenyem per tant, tenen una gran influència en la nostre salut així com en la del medi ambient.

L’home, al ser creador, dissenya i estructura el seu propi entorn, però, de quina manera ho hauríem de fer per a que la nostre salut no es vegi afectada negativament? El món actua de forma creadora amb les seves pròpies lleis, Colors, Formes, Textures, Llum, són alguns dels mitjans a través dels quals l’home percep aquest món, però s’han de conèixer aquestes lleis que regeixen i utilitzar-les adequadament en funció de les nostres intencions i necessitats, per a contribuir al procés creatiu del món i trobar el nostre l’equilibri. Actuant d’acord amb les lleis de la natura i a través del coneixement dels seus elements i de les seves qualitats interiors, els entorns que creem seran sanadors per a les persones.

A través de l’estudi i coneixement tècnic de les propietats dels materials naturals i sense renunciar a un disseny modern i acollidor, ens esforcem amb entusiasme per a posar les qualitats ecològiques i sanadores de la bioarquitectura al servei de les persones. Els edificis sostenibles no només respecten el medi ambient sino que també beneficien als seus usuaris tant a nivell de confort energètic com de qualitat ambiental gràcies als seus espais arquitectònics saludables.

Som conscients que tot projecte arquitectònic ha de ser dissenyat per als usuaris per a qui va destinat i segons l’ús i activitat que s’hi hagi de desenvolupar. Per aquest motiu, no ens limitem a preestablir un estil arquitectònic inicial, sino que través de la proximitat i el procés interactiu amb el client entenem les seves inquietuds i necessitats per tal de buscar en el procés de disseny el desenvolupament de les formes i materials més sostenibles que millor s’adeqüin a les seves necessitats i a les de l’entorn natural del futur edifici o espai arquitectònic. Poder viure en equilibri en aquest món, respectant el medi ambient, i formant part del mateix de forma creadora i no destructiva és la finalitat de l’Arquitectura Orgànica Sostenible: Projectar i dissenyar en harmonia amb la natura i les persones. Tota forma, color, textura i material té un efecte en l’ésser humà i al medi ambient i és per això que l’arquitectura influeix directament a la salut física i psíquica de les persones.